Jag är inte riktigt klar med de sex veckorna i löpskolan Röhnisch success, men ikväll var bjöds det till avslutningsfest och ja…jag gillar ju fest, så jag var med ändå! Vi inledde med intervaller och löpteknik i Humlan, sen snabb dusch, lite mingel, snacks och shopping i Röhnischbutiken innan Ida och Lovisa föreläste om mål, motivation och hur vi ska tänka nu när löpskolan är över.

En sjukt bra kväll för mig som vanligtvis bara springer utan att tänka speciellt mycket – löpsteg, teknik och att fundera på hur kroppen fungerar är något jag klurar mer och mer på. Och det här med mål och motivation är alltid spännande. Jag som utan utmaningar sällan pressar mig eller kliver ur bekvämlighetszonen behöver verkligen fundera på hur jag ska tänka under resten av året för att hålla igång och för att pressa mig mer. Jag har satt mitt årsmål på 150 pass, men jag behöver även kortare delmål under resans gång. Jag ska klura lite mer på det och sätta ett nytt mål när jag sprungit klart passen i Röhnisch success.

Tack för en superhärlig kväll Ida, Lovisa och Röhnisch – och tack för goodiebagen! Ni är en stor del till att jag har förändrat min syn på träning och på mig själv under de senaste åren och jag är så jäkla tacksam över det! Idag ska jag inviga min nya Röhnischtröja under kvällspasset!


Den första bilden från Humlegården har jag lånat av Alla kan träna-Ida, tack!