När jag lämnade det fantastiska gänget på Ving i höstas fick jag ett presentkort på en helikoptertur. Då var det nästan oktober och jag kände att stan nog skulle se härligare ut under vårkanten, så jag väntade med att boka. Sen har jag haft flygturen inbokad ett par gånger under våren men har fått boka av för att det krockat med annat – men för ett par veckor sen var det då äntligen dags!

Jag är ingen flygvirtuos – är inte rädd men tycker inte heller att det är härligt. Jag har dock aldrig ens varit i närheten av en helikopter, så hur det skulle vara i jämförelse med att flyga flygplan hade jag ingen aning om. Men åh, efter mina 25 minuter över stan vill jag göra det om och om igen! Det var verkligen helt fantastiskt, högt upp men nära på en och samma gång. Och Stockholm är verkligen vackert, även från ovan.

Tokpeppad, precis efter take off.

Pilot med stadig hand.

Liten båt och regn bortom Globen.

Och titta, där är Bazooka HQ!

Fantastiska Stockholm!

Värsta pärlan, trots att hon är från 90-talet.

Mina varmaste tack till er allihop – Anette, Ulrika, Anna L, Susann, Annika E, Sara, Annika M, Robban, Von Schlieb, Ninnie, Åsa, Marie-Louise, Barbro, Carola, Margareta, Charlotte, Malin, Magda, Lisa, Cilla, Cissi, Lars, Stoffe, Kim, Claes, Karren, Jonas, Ewa, Helen J, Helen Y, Jens, Ingrid, Irene och Jarno. Charterflyg i all ära, men ni borde prova det här ni också! <3 Ett gäng bilder från turen (utan dammiga filter) har jag kastat upp på Flickr. Enjoy!