Jag älskar när det händer grejer på byggfronten. Snösmältning och vårkänslor har gjort att vårt byggsug har dragit igång igen. I helgen tog vi ner det gamla fönstret och satte igen hålet. Igår när jag gick hemifrån satt vår gamla ytterdörr som mellandörr mellan gamla och nya hallen och hantverkarna körde just upp på uppfarten.

När jag kom hem såg det ut så här och vår nya pardörr med glas i var monterad. Det syns inte så väl på bilden, men det blev väldigt mycket ljusare i gamla hallen och dörrarna passade så sjukt bra! Det lönar sig att lägga lite tid på att hitta saker man gillar. Just det här dörrparet hittade vi i Nacka Byggnadsvårds butik i Överjärva.

Nästa steg är att göra klart den nya yttre hallen som ska gipsas och få ett innertak. Som väntat har vi inte bestämt oss för vilket golv det blir ännu, men det blir någon typ av plattor, så mycket vet vi. På insidan ska det styras upp där det gamla elementet satt och målas och listas och kluras på bra möbler. Är oerhört pepp nu när man börjar se hur det kommer att se ut i slutänden.