Jag blir så jävla ledsen. Ska kvinnor i Sverige behöva ha det så här? Hur många orkar stå för sin sak i en sån här verklighet? Jag är så imponerad och rörd över alla de här kvinnorna som har modet att kliva fram och berätta. Både i Uppdrag gransknings film, av Blondinbellas text, Kerstin Weigls artikel, Cissi Wallin som ringde en av personerna som hotat henne och alla de andra som sagt ifrån de senaste dagarna.

I efterdyningarna tycker jag att Sofia Mirjamsdotter, Malin Nävelsjö och Viktor Adolfsson skrivit otroligt läsvärda texter. Läs dem. Och ta med dig att vi alla bär ett ansvar. Vi kan alla göra skillnad. Kommentera postitivt när du läser/ser saker på nätet som du gillar och våga säg ifrån i din vardag när något inte står rätt till. Positiva droppar ner i det där svarta vattnet. Ju fler, ju ljusare kommer det där skitvattnet att bli.

Nu ska jag surfa en runda och skriva några positiva rader till de jag gillar och tycker är bra. För att jag tror att de behöver få veta att vi på andra sidan är många fler.