Har ju glömt att rapportera hur jag har det bland Bazookianerna på Fiskargatan! Jag är inne på min andra vecka och det är konstigt, men det känns redan som att jag har varit här längre.

Jag är inblandad i flera projekt, ska in i ännu flera framöver och snackar med kunder och klurar och funderar på bra saker vi kan göra för dem. Det som är svårast och mest olikt det jag gjort på sistone är som väntat tidrapporteringen. Ovan vid att mäta hur lång tid allt jag gör tar. Men jag börjar få kläm på det och alla är urfina och snälla och ser till att jag hänger med och sådär. En lyxig grej är att jag redan innan kände några av de som sitter här och att jag ju faktiskt spenderade några härliga dygn på Malta med dem för en månad sen – så jag var ju liksom inte ny-ny. Men ja, kontentan är att jag har det fantastiskt bra, jag trivs och det börjar kännas som att jag är en Bazookian på riktigt!