Jag synkade just min Sportswatch efter kvällens Tabata-intervallrunda (korta intervaller med 20 sek högt tempo/10 sek vila x önskat antal repetitioner) och hade lite tid att kolla in den nya Nike+sajten som lanserades för nån vecka sen. Och jag måste säga att jag gillar det nya ändå. Det är fortfarande synd att de väljer snygghet före smarta funktioner, men den är ljusår bättre än tidigare då allt var som en enda stor och trött flashfest.

Jag gillar att jag kan se rundan på en Googlekarta, hastighet, tiden på varje kilometer, utmana mig själv (och snart andra) och hålla koll på hur jag springer och har sprungit. Delningsfunktionerna till Facebook och Twitter är mycket bättre (och kan ske per automatik om man vill – även rundor man mätt med sin Sportswatch) och man kan också göra inställningar och uppdatera sina enheter (app/klocka/fuelband) direkt från kontot.

Så jag stannar kvar, men gillar inte att man inte kan få ha kvinnoavatar som kvinna (det är alltid en man som visar hur långt man sprungit), jag tycker även att det är synd att de inte kapade Runkeepers funktion med att mäta ut/rita rundor på kartan innan man sprungit. Men det kanske kommer, det sägs ju vara flera funktioner på väg in.

Och just det. Älskar att de behöll det nördigaste – att man får nya färger ju längre man springer förstås. 10 mil till blått! Yihaa!