Ja, jag har sagt upp mig. Trots att jag verkligen tycker om det jag gör på dagarna och trots att det på väldigt många sätt är mitt drömjobb. Jag är enormt glad och stolt över det vi gör i sociala kanaler (tex här, här, här, här och här) men häromveckan fick jag ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till.

Så den 1 oktober byter jag sida och blir digital strateg på Bazooka. Ni förstår – att gå från ett drömjobb till något som känns ännu bättre är liksom helt overkligt skönt! Det känns fantastiskt spännande och roligt och jag ser verkligen fram emot att få vidga mina vyer och hjälpa små och stora företag att se över sin digitala närvaro. Jag vet att jag är bra på det här. Och jag vet att jag kommer att behöva kliva ur min trygghetszon varenda dag, men jag har också känslan av att jag kommer att tycka att det är roligt som tusan. Och utvecklande. Och det är viktigt för mig.

Men det var med både sorgsna och glada känslor i magen jag sade upp mig häromdagen. Jag är ju dålig på avslut och hejdå, men jag hoppas att jag kommer att hålla kontakten och träffa många från Ving även framöver. Kanske kan jag även få med mig dom som kunder, hehe! En sak är iallafall säker, jag kommer alltid att tycka att orange är snyggare än blått!

Processen för att rekrytera min ersättare i full gång. Är du eller någon du känner en sån som som lever, äter, sover och andas sociala medier så tycker jag att du ska läsa och söka här!