Varvet igår då. Jag hade ju satt två timmar som mål, men sista månadens träning har gått sådär. Halsfluss och seg influensa satte stopp för det. Så när jag drog iväg igår var det realistiska målet runt 2.05. Och det kändes bra ända fram till 8-9 km. Jag låg bra till i tid, det var kul, bra väder, mycket folk och kändes skönt.

Men sen hände något. Jag fick ont i magen och började må illa. Drog ner på tempot men det blev bara värre trots platt och lättlöpt bana. Började skaka och fick efter en stund lov att kliva in i en buske och kräkas. Sjukt arg och besviken. Försökte springa men mådde illa igen, så jag gick en stor del av sträckan på Hisingen. På andra sidan Göta älvbron lunkade/gick jag och nådde målet på sega 2.22.

Magen var helt paj och jag var väldigt glad över mängden bajamajor på området. Att ta sig hem sen var en pina…

Vetesjutton vad som hände. Om jag tog ut mig eller om det var sportdrycken eller nåt jag hade ätit. Oavsett så är jag arg, less och lack. Så sjukt jävla irriterande. Lär ju bli tvungen att springa skiten en gång till nu.

20120513-111247.jpgMissnöjd men sjukt glad över att vara i mål.