Mitt i det här byggkaoset har jag lyckats dra på mig en seg sjuka. Från början trodde jag att det var halsfluss, men när jag var på vårdcentralen igår så gav halsprovet ingenting och doktorn konstaterade att jag hade influensa och vatten bakom ena trumhinnan och ordinerade vila.

Just vila är ju svårt när man är tvåbarnsmamma med ett jobb som är svårt att pausa, en inplanerad möhippa i lördags och en påbyggnad som är beställd sen ett halvår tillbaka. Men jag har jobbat en del från soffan, kört med Treo, sovit middag och försökt att ta det så lugnt som möjligt.

Att vara sjuk är ju trist. Men det allra värsta är att det här infaller mitt under mina sista veckors uppladdning inför Göteborgsvarvet. Jag har inte sprungit på nästan två veckor. Jag som borde köra långpass och långa intervaller nu. Det är 23 dagar kvar och jag börjar tappa modet lite. Mitt mål på två timmar känns långt borta. Jag hoppas komma igång med lite lätt löpning framåt helgen, men som det är nu blir jag helt flåsig av att gå uppför en trappa så vi får väl se hur det här går. Bajs!