Förra veckan var fullpackad med aktiviteter – många av dem kopplade till Webbdagarna. Och nu när jag har landat så måste jag säga att det var enormt kul och lärorikt. Förra året var jag lite besviken, men årets upplaga var verkligen grymt bra. Störst avtryck hos mig gjorde Holstee, Jeff Jarvis, Darja Isaksson, Johan Ronnestam och Therese Mannheimer. Jag tar med mig mycket av deras tänk framöver. Kanske framförallt delarna som handlar om personlighet och hjärta. Utöver det var nätverkandet det bästa. Jag träffade jättemycket intressanta och roliga människor och hoppas att det ska leda till många spännande samarbeten framöver.

Och yes, mina 15 minuter på scenen gick bra (om jag sparar på lite ehhhh, så kanske jag håller tiden nästa gång också). Jag anade att dagen skulle innehålla mycket strategier och visioner och fokuserade därför på att ge praktiska och konkreta tips, möjliga att applicera direkt på sin egen verksamhet och använda där. Och läser man inläggen från #webbdagarna på Twitter efteråt så verkar det ha varit ett bra drag. Vi mäter alltid hur mycket det snackas om Ving i sociala kanaler – och under Webbdagarna gick den siffran upp med 380%. Jätteroligt! Och framförallt blir jag så otroligt glad och stolt över det jobb som vårt sociala medier-team gör. Det vi gör märks och vi gör skillnad.