Det har gått fem veckor sedan jag drog igång träningsåret med inspiration av Lofsans 10-veckors challenge. Jag hänger i Facebookgruppen med 290 andra tjejer som alla jobbar hårt mot sina mål och det är så sjukt inspirerande att snacka träning, kost, hur man får ihop vardagslivet och ha möjlighet att tipsa och peppa varandra. Jag är en social typ i alla bemärkelser och även i det här fallet ger det mig grymt skjuts!

Så hur har det gått då? Jag har klarat av två PT-timmar och blivit mätt och testad och fått ett grundläge att utgå i från. Dessutom har jag lärt mig om bra intervaller på löpband och några typer av styrkeövningar som är bra att köra utöver löpningen. Jag har jobbat på att käka bättre och framförallt på att äta lagom mycket och att inte hoppa över mellanmålen. Jag har tappat 3 kilo och känner att det är lättare och roligare att springa med de nya tankarna i huvudet. Fokus ligger nu på att kliva ur bekvämlighetszonen på varje löppass och att pusha mig själv till snabbare kilometertider. Det är 13 veckor kvar till Göteborgsvarvet och det känns jäkligt bra!