Idag fyller hon två år vårt lilla charmtroll. Hon är ju en sömntuta och vägrade vakna när vi sjöng för henne i morse trots att vi lockade med paket och kanelbullar. Men efter några minuter (och när hon insåg att det var Barbapappa-papper på ett av paketen) var hon game och sjöng ja-må-du-leva 422 gånger, käkade bulle, drack mjök med partysugrör och slet upp färgglada papper med assistans av Frank.

Svårt att inte tänka tillbaka på den där dagen för två år sen när hon kom. Galen dag med live-bloggande, julgransplundring och promenad i iskyla. Och det är ju inte alla nyfödingar som hamnar på Aftonbladet.se’s förstasida.

Det har varit två fantastiska år och jag är så himla glad att vi bestämde oss för att vi ändå ville bli fyra. Hur kunde vi någonsin tro att vi skulle kunna vara utan den här finurliga, kärleksfulla och fina lilla tösen?