Hoppas ni mår bra idag! Jag var lite trött i morse men tog ändå en löparrunda efter lunch. Kan ju verka ambitiöst, men för mig var det inget snack. Idag började nämligen året då jag ska springa Göteborgsvarvet under två timmar och Midnattsloppet under 55 minuter. För att fixa det kickar jag igång träningsåret med några PT-timmar för att lära mig mer om hur jag ska springa och vilken träning jag bör komplettera löpandet med.

Jag är sjukt peppad och det ska bli så himla kul att göra det här på riktigt. Tidigare har jag ju bara sprungit lite själv och kan inte så mycket om hur det funkar. Nu har jag en plan, ett tydligt mål och så har jag joinat en challenge för att få lite extra pepp. Just nu är vi 156 stycken som har värsta planerna för 2012.

Och ja, ni lär få höra allt om detta här förstås!