Nu har jag varit krullig i nästan tre veckor och har insett att krullisars liv inte är riktigt som andras. Numera vill folk väldigt gärna känna på mitt hår. Och det fastnar skit i det – typ flygande små blomblad och insekter. Och om jag tyckte att jag hade kass morgonfrippa tidigare…herregud. Vågar inte ens visa. Men tänk lite urborstad Margefrippa så närmar det sig.

En annan sak är grejen att jämföra mitt hår med andra krullons hår. Det har hänt förut, men inte i samma omfattning. Liknelser jag fått:
(Vad är förresten dealen med att så fort man är korthårig blir man jämförd med September? Jag hade kort hår lååångt innan hon hade det).

Finaste jämförelsen är den med Sheena – komplett med video och allt!

Iallafall, trots alla nya krullinsikter är jag fantastiskt nöjd så länge jag bara har en flaska sprayvax i närheten. Älskart!