Först catwalk-premiär på Loppi.se´s familjebrunch på Café Opera där kidsen visade finfina kläder från Oii. Frank ville aldrig gå av scenen och hoppade, dansade och körde snurrmoves så att publiken storskrattade. Efter det följde pannkaksbuffé, fiskdamm, ansiktsmålning och disco. ”Manboy” spelades vilket förstås var stort.

Men sen, när vi gick genom Kungsan på väg till bilen, hörde vi plötsligt att någon började sjunga ”Popular” från scenen mitt i parken. Frank fick stans största ögon och vi fick tokspringa dit – och japp! Erik Saade stod på scenen och repade inför kvällens Rix FM-festivalspelning. Haha, jag har sällan sett en lyckligare unge.

Jag hade förresten toktur och vann ett hudvårdskit från The Bodyshop på brunchen. De lanserar en ny serie i morgon som man fick tjuvtitta på. Men det tog på krafterna, jag är fortfarande helt slut. Nästa gång går jag inte ensam med två barn…
Lite bilder från brunchen finns här!