Vi insåg idag är vi är halvvägs! I tid vill säga. Frågan är om vi är halvvägs i renovering? Jag vet inte, det är svårt att säga – men vi jobbar på och det känns bra. Det är fyra veckor kvar och vi har iallafall gipsat mer än hälften och det är härligt! I helgen har vi huvudsakligen pysslat med gips, spackling och slipning. Sjuukt tråkigt, men det ger resultat. Det färdigmålade rummet är jättefint! En spricka i taket som ska fixas, men i övrigt syns inte ett spår av gipsskivor, skarvar eller skruvhuvuden.

I veckan väntar två rum på målarfärg och i mån av tid börjar vi gipsa vardagsrummet (där satte Peter upp de två första plattorna idag, tack för det). I badrummet ska det upp tätskikt och börja kaklas. Stommarna till köket ska shoppas och så MÅSTE vi bestämma vad vi ska ha för luckor och vilken färg.

Här är en kort statusrapport från i förmiddags:

Den första renoveringsrapporten finns här. Jag har förstås också lagt upp veckans bilder på Flickr. Bara att spana in!