Idag målades det första rummet. Har man inte varit på plats kan det låta fjuttigt. Men för oss…haha, det går knappt att förklara. När jag stod därinne i eftermiddags kunde jag nästan koppla att vi en dag ska kunna ha möbler därinne. Just nu är de övriga delarna av huset sjukt skitiga och dammiga och det ligger verktyg och pryttlar överallt. Inte ens i närheten av bodugligt. Men som sagt, we´re getting there!

Annars har vi slagit till på kakel till badrumsväggarna (vitt matt 20×20) och badrumsmöbler från Scanbad (Delta plus 120 cm, vit matt). Och så har vi besökt bygglovsavdelningen på Huddinge kommun för att kolla upp och lära oss allt om bygglov och tillbyggnader. Och just ja – toapappershållare och krokar till badrummet är också avbockade.

Förresten. Är det någon som sitter och trycker på (eller ska slänga) såna här handtag så hugger vi dem gärna. Vi har några i huset och jag tycker att de är grymma och skulle vilja ha likadana på alla dörrar!

Ja, det var väl det hele. Alla veckans bilder finns förstås på Flickr!