Jag är inte mycket för tapeter. Om de inte är väldigt…grafiska eller humörhöjande. Vita väggar med färgglada, roliga och utbytbara saker funkar bäst för mig. Men i vårt nuvarande kök har vi tapet bakom en glasskiva istället för kakel och det älskar jag. Där funkar tapet sjukt bra. Så vi tänker att vi kanske gör samma sak i huset. Men…med vilken tapet? Först tänkte vi nästan ta samma bara för att den är så fin. Men neeej. Det vore för j-a tråkigt. Så vi började spana lite. Och så hittade jag den här och föll som en fura. Och nu vill jag inte ha någon annan. Gissa om jag får medhåll? Nej. Just det. Tror ni han märker något om jag smygtapetserar när han inte är där?

Förresten. Måste bara berätta. Vi har fortfarande inte rykt ihop på riktigt kring renoveringen, det närmsta vi kommit är att jag har vrålat och kastat en näve skruv i golvet. Men han var lugn. Känns bra tycker jag.