Det har hänt en del på de här få dagarna. Och man vet ju aldrig med mig – men det är faktiskt fortfarande roligt! Vi har beställt olja, pratat med byggfirman, jagat en servicekille, beställt gips, ritat kök på Ikea, rivit ner tapeter i alla rum, rivit ner vävtaken i tre rum (två kvar), tagit bort alla lister längs golv och tak, rivit ett kök, rivit bort masonitvägg bakom köket, rivit upp plastmattor och hittat trägolv, skrapat tapet i tre lager från sju garderober och skottat uppfarten. Tror inte jag glömt något faktiskt. Rivarfasen börjar lida mot sitt slut och vi ser byggfasen närma sig! I morgon el onsdag levereras 1,9 ton gips och det blir dags att få upp nya innerväggar och innertak.

Jag lär mig sjukt mycket hela tiden och tänker att nästa hus vi renoverar (mohahaha), jäklar vad schysst det kommer att bli! Nu gör man nybörjarmisstag på allt hela tiden, så det tar liksom konstant lite extra tid.

Jag har kastat upp lite fler bilder i renoveringsalbumet (vecka 1) på Flickr för den som är nyfiken!