Jag längtar så jag dör till lördagen den trettonde. Idag står Håkan för det fina:

Och så det fula. I Ringens foodcourt sitter flera ex av den här lappen. Kundvänlighet på sin peak. Och även om man faktiskt vet var toaletten är kan man vara ett problem. Har man inte en femma är man stekt. Inte ens om man i handlar i någon av restaurangerna får man växla. Det får man prova att göra hos Posten. ”Eller prova hos Teknikmagasinet, de brukar vara snälla”. Jag undrar vad fastighetsägaren tycker? Om de sett lappen? Jag vet i alla fall att den här kunden är sur som fan. Sätt upp skyltar som visar var toaletten är, styr upp en myntväxlare, se till att butikerna växlar eller så förenklar man det så mycket som det bara går – ha gratis toaletter. Och kanske vore en charmkurs för personalen på sin plats?