Jag har haft flyt, varit på en hög intervjuer och det mesta har känts bra. Stundvis till och med svinbra. Men nu är det den trettonde och jag behöver verkligen ha hittat och fått det där drömyrket inom några veckor. Bytet närmar sig.

Blir förbannad på att det är så lätt att tappa gnistan när det kommer till sånt här. Man träffar någon, försöker sälja sig själv, inte göra sig till, bara vara precis den man är, berätta om saker man blir glad och lycklig av, skryta om sina goda sidor precis lagom mycket och på ett smakfullt sätt. Sjukt läskig balansgång. En gång går ganska bra. Två också. Men sen, shit, jag blir helt dränerad och börjar tvivla. Nu är stora återkommarveckan och trots att jag fått positiv feedback idag så fokuserar jag mer på mailen som inte landat i mailboxen, samtalen jag inte fått. Skit.

Tar en runda och rensar skallen. Mata in fina ord om mig själv i varje steg kanske. Ska försöka iallafall.