Just den frågan vill gänget bakom ”Inga Invandrare” belysa med en aktion runt om i Sverige idag. Klockan 14 lägger alla svenskar med invandrarbakgrund ner jobbet i fem minuter för att visa hur betydelsefulla invandrare är för vårt samhälle. Själv har jag dålig koll på min bakgrund (och är föräldraledig), men jag tycker att det är ett sjukt viktigt initiativ och hoppas att det är många som är med och lägger ner arbetet kl 14.

Jag vill inte vakna upp på måndag och läsa att SD har tagit sig in i riksdagen. Så gå och rösta och om du har invandrarbakgrund – stå upp för ett Sverige som respekterar alla människor, oavsett bakgrund, och lägg ner arbetet du också.

Läs mer här:
>> Gruppen Inga invandrare på Facebook
>> Aftonbladet – Idag har Sverige ”Inga Invandrare”
>> Aftonbladet – Chat med initiativtagaren Damon Rasti