Jag läser jobbannonser, uppdaterar min CV och drar i kontakter. Känns lite overkligt, men det är dags. Den 1 november har jag tänkt börja jobba igen och då är det förstås finemang om man har ett jobb att gå till. Mitt vikariat på Aftonbladet tog slut vid årsskiftet och även om jag verkligen hoppas på att det ska dyka upp en tjänst där så vågar jag inte hoppas för mycket. Jag älskar stället men perfekta tjänster växer inte på träd. Vi får se. Därför håller jag även ögon och öron vidöppna efter andra spännande jobb.

Om någon av er därute söker eller vet någon som är på jakt efter någon som är duktig på internet, betaltjänster, sociala medier, projektledning och affärsutveckling med en twist av marknadsföring och copy så tipsa mig gärna (hannasnabelakastaspunktnu)! Jag skickar CV och träffas gärna!