På onsdag ska jag på partaj och fira att det är 15 år sen Spray startades. Jag jobbade där mellan 99 och 02 och förstod redan då att jag aldrig mer skulle jobba på ett ställe med samma typ av tänk/människor/källare. Fantastisk tid på många sätt. Och nu ska vi fira! Jag ska fördrinka med mina närmsta gamla kollegor och jag tror det blir fint. Sjukt pepp! Alla som någonsin jobbat där är inbjudna och jag upptäckte just att det är 325 pers som osat ja på facebookeventet! Trehundratjugofem! Galet. Och nu när jag sitter här får jag lite klassåterträffsvibbar. Läge att vara snygg, rolig och lyckad alltså. Vad ska man ha på sig? Det är ju en helt vanlig vardagkväll. Det börjar redan kl 18 och många kommer säkert direkt från jobbet. De som har ett vill säga. Harkel.
Jag tänker snygg men casual. Sen tänker jag på min garderob och blir gråtfärdig. Min vardagsoutfit med jeans, skitiga allstars och t-shirt känns ju förvisso casual, men…nej. Bra och billiga shoppingtips mottages gärna och tacksamt. Speciellt sånt som är billigt men ser dyrt ut dårå.