Jag var på ett pressevent för ett tag sen där bla Body Shop visade nya produkter. Jag spetsade öronen direkt när deras PR-kvinna Karin började prata om en hudvårdsserie riktad till oss som är strax över trettio och börjar se hudens första ålderstecken och ogillar det vi ser. Kändes som att hon pratade direkt till mig. Jag har ju sagt förut att jag inte är någon krämtjej, men inser att jag nog har trillat dit.

Serien heter Nutriganics och är Body Shops första ekologiskt certifierade hudvårdsserie. Den ska bevara hudens spänst längre och minska uppkomsten av fina linjer och tidiga rynkor. Nu har jag använt deras face wash och dag- och nattcreme i ett par veckor och gillar det verkligen. Doften är tråkig (gissar att de gjort den plain för att passa både män och kvinnor), lite stjälksaftsliknande, men det känns verkligen som jag tillför näring till huden och jag tycker att jag blivit lenare. Jag gillar också att dagcremen är lite fetare än andra dagcremer jag har testat, annars känner jag ofta att jag skulle vilja smörja in mig en gång till, men det gör jag inte nu.

Om jag är mindre rynkig vet jag inte, men huden känns lenare och mjukare, så nåt bra är det nog som händer.