Längesen jag rapporterade, men Frank är så himla skön just nu. Sover som en sten, får sällan vansinnesutbrott och delar ut många långa och hårda kramar. Han babblar nonstop, sjunger mycket och hittar på egna lekar och regler. Han är bebis ena stunden och låter sjukt snusförnuftig nästa. Han har koll på vad som händer vilka veckodagar och längtar hårt till lördagarnas godisstund. Men favoritdagen är ändå tisdag. Fråga mig inte varför.

Roligast för tillfället är att sjunga Bäbä ”lipa” lamm med den alternativa restaurang-texten (ni med 3-4-5-åringar vet vilken jag menar) och att leka ligthoman och pruttoman som är hans och Lars egna superhjältekaraktärer. Vi läser mycket böcker och framförallt är det prinsessböckerna och Naken om baken som önskas.

Han har även fattat att det här med sol och värme innebär att man får käka glass mycket oftare än vanligt och han har också börjat längta till ”hemester”, för då får man bada varje dag.