Idag har vi verkligen utnyttjat Stockholms kollektivtrafik till max. I morse tog vi tvåan till Stureplan, bytte till ettan, åkte till Jungfrugatan och bytte igen till fyran och åkte till Radiohuset. Sen fanns inget mer att åka, så vi powerwalkade bort till Filmhuset i pissregnet. Där hade de öppet hus med gratis barnfilm hela dagen, så vi såg Spöket Laban innan vi återigen rushade genom regnet. Snabb lunch i Fältan och sen röd tunnelbana mot Norsborg. Där passade gossarna på att ta en dupp.


Insåg plötsligt att dom kanske är rätt lika ändå.

Vi hoppade av tuben i Skärholmen, tog buss 710 och åkte till Ikea där vi spatserade runt i några timmar och spanade lite. Några värmeljus, en duschdraperistång, påsklämmor, servetter, några ugnsformar, två korvar och en mjukglass senare tog vi bussen tillbaka till Skärholmen, sen tuben till Slussen och så trean hem till vårt kvarter.

Fin dag. Men i morgon är det jag som cyklar till jobbet.