Han är en riktig snackpåse, babblar konstant om allt och inget. Vi hänger med på det mesta, men ibland är det bara låtsasord för hela slanten.
Han rabblar veckodagarna och räknar (med blandade resultat), jobbar hårt med att ta av och på sig kläderna själv, gillar att smörja in sig själv efter badet och kammar sig. Han har fortfarande blöja när han sover middag och på natten, men på dagarna är den oftast helt torr efter sovstunden.

Tågbanan är stora favoriten (tack Bengt!) och han kan ligga länge helt själv och bygga och köra, bygga om lite och köra vidare. Att kolla på dvd är inte så spännande just nu, möjligen ser han lite barnprogram på morgonen.

Han vet vad han heter i efternamn och snackar mycket om att farmor & farfar bor i Sollentuna, mormor & morfar i Eskilstuna och han själv på Bondegatan. Han är fortfarande ganska mammig och kör fortfarande med sina bedårande morgonkramar.
Han har slutat med ”mamma” eller ”pappa” tusen gånger om dagen. Nu kör han ”Du?” och väntar på att man ska svara.

Jag har ingen aning om hur lång han är, men han har storlek 98/104 och väger strax över 15 kg.

Just nu ganska snorig. Men fantastisk!