Plötsligt är det bara tre månader kvar av mitt vikariat och det är högst aktuellt att börja fundera på vad som ska hända sen. Det finns så otroligt många saker som lockar och som jag skulle vilja göra. Men det är både spännande och svårt att stå vid de här vägskälen – och tyvärr är det ju inte alltid bara jag som står för besluten.

Det vore jättekul att få förtroendet att vara kvar på Aftonbladet och fortsätta jobba i Sveriges största mediehus, men det vet jag inte om jag får ännu. Under tiden fantiserar jag lite om vad jag skulle kunna göra annars. Tänk att få ansvaret för en ny spännande sajt som ska dras igång och drivas, det vore fantastiskt! Eller så borde jag kanske starta eget. Där har jag ju varit och nosat lite tidigare och har några små projekt jag skulle vilja sjösätta. Men inget stort man kan gå runt på direkt. Jag har ju jobbat med webb så länge – kanske skulle det vara kul att projektleda i en helt ny bransch på något spännande företag, eller att jobba på media- pr- eller webbyrå.
Kanske borde jag prova något helt nytt som jag aldrig gjort?

Ja, det är mycket tankar och drömmar men väldigt lite konkret just nu.
Lösningar, tips eller erbjudanden tas gärna emot på hanna [snabela] kastas [punkt] nu. Kanske behöver ni precis en sån som jag på ditt jobb?