Förra sommaren köpte jag ett par Emytofflor som jag använde sparsamt. Vädret var ju sådär. Alltså var dom fräscha och snygga när jag plockade fram dom för några veckor sedan. Två dagar senare stegade jag stressat över Södermalmstorg och så plötsligt stapplade jag till och höll på att dra på ändan – den ena jäkla toffeln hade spruckit i skinnet och pajjat helt. Blev så himla ledsen och arg och besviken. För jag gillade verkligen mina Emysar.

Men så tänkte jag att jag åtminstone kunde maila och reklamera och hoppas på ett par nya eller kanske en lagning. Så idag fick jag svar från Hasbeens som dom heter numera. Och det visade sig att de fick en sändning tofflor gjorda av skinn av dålig kvalitet under förra året. Flera av de tofflorna har pajjat på precis samma sätt. De bad om ursäkt och så får jag välja ett par nya pjucks – vilka jag vill! Så nu har jag velat och klurat men ändå bestämt mig för ett par Peep toe high i naturfärg. Tjoho! Hoppas dom kommer snabbt!