…men idag är det dags för ett varningens finger från tant Hanna.

Alla ni som tycker att Jimmys Steakhouse i Hammarby Sjöstad ser ut som ett mysigt ställe med schysst uteservering och har funderat på att testa det någon gång – tänk om. Eller nej, dom har en schysst uteservering. DET är sant. Men det är inte ett mysigt ställe.

Det är få restauranger jag besökt där personalen fått mig att känna det som att jag kommer och stör dem. Trots att restaurangen är typ tom. Nästan så att jag borde be om ursäkt för att jag just frågade om vi skulle kunna få betala för att äta hos dem.

Nåväl, efter en genomgång av bokningslistan så fick vi ett bord. På nåder. Men sen ville barnet ha ett sugrör (knappt något svar på frågan, himlande ögon och lång sugrörsväntan) och så ville vi betala efter att ha ätit en burgare som skulle funkat på vilken halvtaskig vägkrog som helst. Då tog det stopp. Tre gånger fick vi fråga. Och då fick vi fel nota. Och fortfarande är det som att vi stör.

Det tråkiga är att det har hänt förr. Inte samma sak. Men känslan liksom. Personalen gillar inte restauranggäster liksom. Vilket ju är konstigt. Om man jobbar på restaurang. Men förhoppningsvis så är det fler än jag som väljer bra ställen istället. Och så hepp. Så finns det inget Jimmys i Hammarby Sjöstad längre.