Var på dagis i morse och hade utvecklingssamtal med Franks ansvarspedagog Maija. Och hon sa så snälla saker om lilla Franken att jag blev alldeles rörd.

Hon tycker att han är glad, social och omtänksam. Duktig på att hjälpa till och lyssnar vid tillsägelser. Han skrattar mycket, visar att han har humor och gillar rutinerna på dagis. Han har äntligen tuffat till sig och säger ifrån, knuffas eller blir arg om någon bråkar. Det tyckte hon var väldigt positivt eftersom han inte gjorde det alls under perioden då han blev biten av ett annat barn.

Hans språk utvecklas enormt nu och de hade märkt av att han börjat gilla bokstäver och siffror. Sedan berättade hon att de verkligen är ledsna över att han ska byta dagis eftersom han är en så go kille. Väldigt trygg och harmonisk vilket tydligen smittar av sig på resten av gänget och gör hela barngruppen mer stabil.

Fattar ni. Det är min lilla unge det handlar om! Jag har gått och känt mig stolt som en tupp hela dagen.