För övrigt så sänkte de musiken när jag varit nere och upptäckt den nya sidan av mig själv i onsdags.
Men de drog igång igen vid två-tiden. Och natten mellan fredag och lördag vaknade vi alla tre med ett ryck vid halvfem när det var dags för efterfest på högsta volym. Då letade jag upp numret till en av snubbarna och skickade ett surt sms. Men festen fortsatte i samma tempo, så då gick Lars ner och sa till. Då sänkte dom volymen, men partajandet fortsatte till klockan sju och vi sov inte så mycket mer den natten.

Gossen jag smsade ringde på söndagen och bad om ursäkt dock. Han tyckte att det var bra att vi sa till och att vi kunde ha en dialog för att det skulle funka så bra som möjligt. Jag sa att jag inte var intresserad av någon dialog, utan att dom bara skulle respektera att dom hyr en kontorslokal i ett bostadshus.

Fortsättning följer antagligen…