Det är bara några timmar kvar av året och febril aktivitet pågår i Visbylyan. Men jag maskar en stund, för det är ju hög tid att sammanfatta året. Snor frågor och bild från Isa, men svaren är mina egna!

ÅRETS HAPPENING
Det finns så många. Men jag tror att det var när Frank började gå. Plötsligt hade vi ingen liten bebis längre – utan en liten kille som knallade omkring. Det tog mig flera dagar att smälta.

ÅRETS PROJEKT
Möhipporna. Jag arrangerade tre stycken i våras. Svettigt, meckigt men sjukt roligt!

ÅRETS LÅT
Efter några glas rödvin i gårkväll sa jag Hitten. Men jag har nog ångrat mig. Det är nog Vi kommer att dö samtidigt du och jag ändå.

ÅRETS RESA
The Broman-Kastås summertour 2007. Bästa semestersällskapet!

ÅRETS HURRA
Henke och Annika är coolaste paret och blev kära och köpte lya inom loppet av tre månader. Jag gillar när fina vänner träffar fina människor och blir kära. Win-win.

ÅRETS PERSON
En nygammal vän. Suze är fina kollegan som jag alltid gillat massor. Men i år har vi kommit varann mycket närmare och hon är så himla bra. Om alla hade varit lika omtänksamma, kärleksfulla och smarta som du darling – då hade världen varit en jävligt bra plats att leva på. Jag är stolt över att ha dig som kompis.

ÅRETS SLIT
Lägenheten. Men oj vad fint vi har det nu. Och vilken dag som helst kommer före och efterbilder!

ÅRETS PLAGG
Leggings. I love leggings.

ÅRETS BOK
Stieg Larsson-trilogin. I like alot. Fast Franks ankbok är den som använts flitigast.

ÅRETS KÖP
Det finns så mycket. Lyan. Vaion. Men det blir nog Thailandsresan. SHIT vad glad jag var den dagen!

ÅRETS LYCKA
Bröllopen. Och barnen. Jag är blödig som fan och har tjutit många lyckotårar i år.

ÅRETS JOBBIGASTE
Barnbaciller. Shit vad vi har varit sjuka. Vinterkräksjuka är det värsta jag vet. Det önskar jag ingen.

ÅRETS FÖRÄNDRING
Komma tillbaka till jobbet och inse att det var jävligt mycket bättre förr.

ÅRETS FILM
Ja, herregud. Har jag sett någon film i år? Nina Frisk minns jag. Men inte är det årets film. Jag får spara den till nästa år.

ÖNSKNINGAR INFÖR 2008
Att jag vid den här tiden nästa år också sitter med tårar i ögonen och är nostalgisk och lycklig för att jag har ett så förbannat bra liv med min underbara man och en liten kotte som jag är så stolt över att han är min att jag nästan inte kan andas när jag tänker på det.
Att mina nära och kära får må bra och att allehanda djävulskap inte drabbar någon jag känner – har blivit otroligt rädd för sånt de sista åren.
Att Franks reflux växer bort och att han får vara friskare än i höst.
Att jag kommer att gilla Aftonbladet, göra ett bra jobb och tycka att det är roligt att gå dit.
Att vi lyckas göra vardagen kärleksfull, bra och rolig och ostressande trots jobb, dagis, regn och annat skit som kan sura till livet.
Att vi får resa mycket och vara med om mycket fint.
Att motivationen ökar och att jag kommer att träna regelbundet – lite mer stadigt och mindre dallrigt hull önskar jag mig.
Att det reder upp sig för några vänner som jag vet har det jobbigt på olika sätt.

Och så hoppas jag att ni som vill bli gravida blir det under 2008. Jag har blivit sjukt morsig och tycker att gravidbesked är de roligaste nyheterna man kan få. Att få en unge unnar jag alla!

GOTT NYTT ÅR!