Var på hälsosamtal på jobbet igår. Allt såg bra ut, jag käkar rätt bra, rör mig rätt mycket och hade bra värden på de blodprover jag tog förra veckan. Det enda som kom upp gång på gång mellan raderna i det formulär jag fyllt i var att jag sedan ett par månader känner mig stressad, otillräcklig och lider av att tiden inte räcker till för jobb, familj, kompisar, träning, intressen och sidoprojekt.

Hälsodamen från FeelGood hade inget mirakeltips för att få ihop vardagen, men sa att man kommer in i det nya livet. Att när man har gjort upp ordentliga rutiner för hämta och lämna, mat, egentid, träning och stunder på tumanhand med den man har familj med så börjar det så småningom att fungera riktigt bra. I de flesta fall. Men att det kräver att man vårdar det man har ömt och att man pratar mycket och planerar tillsammans.

Tror det är dags för det nu, känns som att vi rushar genom veckorna och bara gör det som krävs utan att riktigt tänka eller känna efter. Och det gillar jag inte.