Hittade just en burk med uppkoppling pa hotellet dar vi kakar var frukost. Karlek!

Vi har det fortfarande oforskamt bra. Vi solar, badar, sover och ater. Eller ja, forsoker sova iallafall. I natt hade de 40 ryska tonaringarna pa hotellet fest. Men vi hamnades for en halvtimme sen med att lata Frank rusa fram och tillbaka i korridoren med hogsta tjutmode pa. Hehe.

Nu har vi just forlustat oss pa frukostbuffen och ska upp pa rummet och packa iordning for dagen. Vi ar lite som en cirkus pa turné nar vi drar ivag. Vaska, vagn, strandmadrass, hink, spade, vattenflaskor, badklader, handdukar, solhattar, bocker, haklapp, solkramer, kamera, mobiler och sa alla snackor, stenar, pinnar och fina saker junior samlar pa sig. Det tar en stund att komma i ordning.

Ahh…nu tar tiden slut! Hasta la vista vanner, vi hors!