Sveriges bästa bröllopsbloggerska tycker att jag rockar. Blir nästan lite rörd faktiskt! Puss på dig, i morgon bjuckar jag på lunch!

Frågan är ju vilka jag ska lämna stafettpinnen vidare till? Har ju en hög favoriter, men tror minsann att det är dom här som rockar mest:

Popmorsan – som jag inte känner det minsta men tycker är svinrolig. Plus att jag bara dör av hur söt lilla Hanna är på alla foton med creddiga polare till popmorsan. Så söt att jag blev svinglad när jag spottade henne live i Babybjörnen på bussen för nån vecka sen…hahahah!

Recidiv-Elin – som jag ju inte heller känner, men som skriver underbart fint om sitt liv med lillkinesen och som alltid får mig att känna så mycket.

Aggemamman jkl – som jag faktiskt känner! Jag garvar ALLTID när jag läser om Agatons tankar och kommentarer och trots att det är en hel familjeblogg så skriver hon iallafall minst hälften av inläggen. Typ. Så hon kan få den tjejjiga utmärkelsen menar jag.