Idag blir Frank 14 månader. 11,5 kg sa vågen i morse, men längd har jag ingen aning om. Han har storlek 80-86 i kläder iallafall, så jag gissar på att han ligger runt 80 cm.

Det bästa i livet för någon som är 14 månader är att bada, greja med dammsugaren, röja i sandlådan och att mecka med mobiltelefoner och fjärrkontroller. Han går jättemycket, äter som en häst och babblar mycket. Men vi har ingen aning om vad han säger. Mamma, pappa, där, bada och lampa kan vi urskilja. Resten är jiddish.

Annars så kramas han gärna, pussar pappa med stor öppen dreglig mun, gör rörelserna till Imse vimse spindel, klättrar upp i soffan och kan äta själv. Men oj vad geggigt det blir.
Han sover hela nätter i sitt nya rum och vi har precis ändrat rutinerna så att han bara sover en dupp om dagen och det innebär att jag och Lars numera får sova ända till halvåtta-åttatiden på morgnarna. Det är bra.