Långlunch med Jo, shopping och asrolig balkongfest i fredags där det blev kramkalas med Sofia och resten av damerna. Anna gjorde grymmaste drinkarna och Sofia blev lite trött. Då drog jag vidare för drinkar med Z & co, jakt på fest, promenerande och till slut en kort sejour i en biljardhall på Hornsgatan innan det var läggdags.

Lördag inleddes något lojt med ett par timmars jobb innan det blev Stockholm runt i linne med mamma & pappa. Varmt. Brunch på Jimmys Steakhouse och ännu mer promenerande. Kollade in vårt nya hus.
Middag och Runaway bride med Sofia efterföljdes av en natt med något dålig sömn tack vare herrarna i huset.

Söndag började med mer promenerande i solen, date med Sofia, brunch på Hermans med Sofie som gästspelade i stan över helgen. Mer promenerande som avslutades med lite skoshopping. Sandaler åt junior. Söndagkväll spenderades på Sonjas grek, Arken och Medis. Tokskönt väder, grymt sällskap, god mat och gott vin. Sen åkte vi hem och hela familjen däckade tidigt.

Man kan alltså ha det riktigt riktigt bra trots att man inte har någon uppkoppling. Tänk, det trodde jag nästan inte.

Och japp. Min hångelsommar är säkrad. Hehe.