Klockan 10 idag behagade mäklaren höra av sig. Med ett motbud. Dom vill ha 100 till.

Jag blev så jävla irriterad. Han lät helt blasé och tyckte inte att det var ett dugg konstigt att han inte hörde av sig igår. Trots att vi kommit överens om det och att det var villkoret för vårt bud.

Bara för att dom sysslar med miljonaffärer hela dagarna betyder det inte att vi andra gör det. Jag sa att om han hade hört av sig igår så kanske det hade varit intressant, men eftersom vi tycker att det sköttes så dåligt och han inte hörde av sig så kikar vi även på andra budgivningar nu. Tack men nej tack alltså.

Får väl se hur budgivningen artar sig.
Han klämde nämligen ur sig att han inte direkt har värderat den till det pris som vi erbjöd. Smart.

Fyfan vad trött man blir. Nu har jag en lång lista med mäklare som jag verkligen inte skulle rekommendera till någon. Any takers?