Lisa, Carro och Skolfröken har utmanat mig:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
(Den som startade det här har verkligen ett rätt krångligt sätt att förklara saker och ting, right?)

1. Jag hatar curry. Svenne-curry that is. Sån som smaksatte hönsgrytor i skolmatsalen och som vissa galningar har på pizzan. Bara lukten får mig att må illa. Thaicurry däremot är bland det godaste jag vet.
2. Jag måste räta ut lakanen i sängen innan jag går och lägger mig. AVSKYR skrynkliga lakan och när jag är sjuk och har feber kan jag drömma om att det är grus i sängen eller att lakanen är skrynkliga och det är så jääävla obehagligt.
3. Jag är en jäkel på att läsa snabbt. När jag var liten och lånade nya böcker på biblioteket varje dag så började mina föräldrar undra om jag inte ljög om att jag läst klart böckerna. Så de började förhöra mig om vad mina böcker handlade om – och förstod att jag bara var en ovanligt snabbläsande liten kotte.
4. Jag älskar att duscha. Kan duscha 3-4 gånger om dagen om jag får och hinner. Varmt ska det vara. Och så ska man stå där länge. Härligt!
5. Jag är en klassisk slösa-tjej och kan hitta på hur många anledningar som helst till varför jag bör unna mig (eller någon annan jag tycker om) en viss sak.
6. Jag är jätterädd för ormar. Kan inte ens se ormar på tv. Då kan jag inte tänka på något annat och drömmer ofta mardrömmar efteråt.

Det var det hele. Nu vill jag veta era hemligheter Modegrisen, Catrine, Modde, Jocke, Zvammel och Henke.