Packningen ligger prydligt sorterad i tre högar. En stor och två mindre. Gissa vilken som är min?
Nu ska jag bara klämma ner allt i väskan och ta fram necessären. Sen är jag redo för Gotlandsfärjan!

Ha nu en grym nyårshelg och var inte för hårda mot er själva när nyårslöftena ska avges. Njut av bubblet och tänk på allt bra som hänt under 2006. Jag räknar med att 2007 blir minst lika bra om trenden håller i sig. Själv kan jag knappt förstå hur stort det här året har varit. Att något så litet kan framkalla så mycket känslor. Mer än vad jag någonsin förstod innan. Jag är så sjukt lyckligt lottad att jag borde skämmas. En vacker man, en galet skön kotte, en kärleksfull familj och vänner jag är otroligt stolt över. Livet ler mot mig och det är helt och hållet er förtjänst. Alla ni som finns i mitt liv. Tack för det!

Räknar med att kunna rapportera via mobilen under helgen, så än har ni inte läst årets sista inlägg. Sov gott!