Ja, vi är kvar på ALS. Dom är lite förbryllade över Juniors provsvar och vill ta reda på vad som är fel. Röda blodkroppar i urinen, men inga vita. Plus lågt blodvärde och hög sänka. De tycker att han borde vara mer sänkt än vad han är. Vi tycker dock att han haft sin piggaste kväll på flera dagar. Ingen gråt och flera skrattanfall. Så härligt att känna igen hans vanliga jag mitt i allt. Nu har dom iofs väckt honom typ en gång i timmen för olika typer av undersökningar, så i morgon lär humöret inte vara på topp.
Nu ligger han med antibiotikadropp i en halvtimme, sen hoppas jag verkligen att det är sovdags för hela familjen.

Och även om det är jätteläskigt att vara på sjukhus med en så liten kotte så känns det otroligt tryggt att vara här. Alla är väldigt gulliga och måna om att vi ska ha det bra.
Tack förresten för alla snälla sms, ni är grymma! Vi hörs i morrn.