Efter att ha kollat in P & As sjukt snygga penthouse ikväll så är jag grymt sugen på att börja buda på gårdshuset vi kollade på igår. Det är mitt absoluta drömboende alla kategorier. Eller ja…något som skulle kunna bli drömboendet iallafall. Men fasen, vi kan ju absolut ingenting om sånt här. Hur vet man vad det skulle kosta att flytta en trappa, flytta ett kök, renovera upp två badrum och lite ytrenovering? Ungefär bara? Höftar man hos banken eller? Vet ju iofs vad vår badrumsrenovering kostade. Aj aj aj. Nä…massa problem och meck, fast ändå. Jag vet att det skulle kunna bli så fint! Jädrar vad lyckliga vi skulle vara där när allt var klart. Lyckliga och antagligen ganska fattiga…

Aargh! Det går inte att bestämma sig…hoppas nästan att budgivningen drar iväg så att det inte blir något snack.

Update: Problemet är ur världen. Man fick inte låna på huset, så det blev inget. Jäjä, vad är väl en bal på slottet?