Under de senaste veckorna har jag dragit en massa halvsanningar, blåljugit utan att blinka och skickligt undvikit att svara på direkta frågor. Allt för att kunna styra upp gårdagens evenemang – ett överrasknings-30-års-partaj för världens bästa Sofia som är hemma i Svedala på semester. Hon spenderade nämligen sin 30-årsdag i juni nedbäddad i sin sjuksäng på Maldiverna. Så kan man ju inte ha det. Sagt och gjort. Vi styrde upp lite välkomstdrinkar, plockmat och vänner. Resten brukar ju sköta sig själv – och det gjorde det!
Allt klickade, hon anade ingenting och blev så sjukt paff när hon och jag klev in på Cobra för att ta ett par öl och snacka skit. Där stod 20 av hennes närmast sörjande och sjöng ”ja må hon leva” så rutorna skallrade! Vid femtiden i morse ramlade vi hemåt efter en helt sjuk kväll – skvaller, daquries, rockstjärnor, presenter, taxiresor, desperatraggningar och sambuca var bara några få av kvällens ingredienser. Kameran var med fram till 2-tiden, så lite bildbevis finns i galleriet.