Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh! Vilken jävla skitdag! Pissregn och sen det här. Skulle hämta bilen för att åka och besikta den. Senast använde XXXXX den och hade enligt utsago parkerat den på Bergsgatan.

1. Den stod inte på Bergsgatan (då man måste flytta på söndagar), utan på planen ovanför kyrkan (då man måste flytta bilen på torsdagar). Ingen fara skedd den här gången, men sånt måste man ju självklart hålla reda på när man parkerar.

2. XXXXX hade glömt stänga rutan på passagerarsidan. Ni vet hur mycket det har regnat i natt va? PISSBLÖTT i halva bilen. Sätet, dörren, golvet, allt. Fukt i allt. Jävla tur för honom att ingen gått in i bilen och snott radion eller nåt.

3. Sen gick inte biljäveln igenom förstås. Styrled som är glapp och bromsrör som måste bytas. Helvetes jävla bajskorv. Bra att veta förstås, men dyyyrt!

Nu måste jag fan äta Mc Donalds och dricka sprit och shoppa ihjäl mig och sen äta nåt mer. Helvete.

En kvart senare har jag lugnat ner mig och redan börjat garva åt det jag skrev ovan. Har bokat tid för uppfixning av bilen och gnällt av mig i telefon med både Lars och pappa. Lugn och sansad och tillbaka på den hälsosamma vägen. Inga burgare eller glass här inte. Och Lars, jag lovar, jag ska inte shoppa ihjäl mig heller. Sköna prylar man känner att man måste ta till när livet är lite jobbigt dock…