Förbannad skallebank idag. Bakfull för första gången på tio månader. Efter fyra öl. Hahaha! Hade glömt hur det känns. Men attans vad roligt det var igår! Blev mjuk i knäna och fnissade loss efter en öl och njöt i fulla drag av lite egen tid med några av Stockholms bästa. Pet shop boys var grymma. En underbar konsert med en hög klassiker och några av de bästa låtarna från senaste albumet. Lite som en musikal på något konstigt sätt. Rätt gayigt med massor av glittriga klädbyten och roliga detaljer. Ett riktigt gladpiller! Blev på grymt partyhumör!

Jag var förresten skitcool, ringde inte hem en enda gång, men var tvungen att lätta på trycket och tömma mina sprängfyllda bröst på toaletten i halvtid. Lämnade av Henke & Wågen på Obaren vid ett-tiden och snackade förstås barn med taxichuffören hela vägen hem. Stackare. Han nickade mest och höll med! Hahaha! När jag kom hem satt mamma och matade Frank som hade varit värsta drömbebisen och sovit bredvid sin mormor i soffan större delen av kvällen. Fler bilder finns i galleriet —>

Update: För den som är nyfiken så har Henke lagt upp låtlistan.