Beviset trillade ner i brevlådan idag. Han är numera registrerad hos Skatteverket och har fått sina fyra sista siffror. Stort. Han var inte så impad dock.

För övrigt så är det fyra veckor sedan han ploppade ut idag. SHIT vad tiden går fort! Vi var på BVC på förmiddagen och nu väger han 4250 gram och är 57 cm lång. Vi börjar även märka av fasen som alla kottar går igenom när dom är fyra-fem veckor. Vid den här tiden ändras matsmältningen, barnet börjar gråta med riktiga tårar, det kan fokusera med ögonen och andas mer regelbundet. Nu kräks och rapar barnet mindre och kan vara vaket längre stunder. Den här omställningen gör att barnet blir oroligt, gråter mer, har svårt att sova och är mer mammigt eller pappigt. No shit säger jag som har burit runt Kastås junior mer eller mindre hela dagen. Det enda som inte stämmer är kräkningarna. Han spyr mer än någonsin. Men just nu sover han och är min lilla ängel igen.