Sen så kände vi att det vore najs att käka middag tillsammans för första gången sen Frankie boy dök upp i våra liv. Han har nämligen en underlig förmåga att börja gasta så fort tallrikarna ställs på bordet. Oavsett tidpunkt.

Så igår när det var dags för premiärbesök på restaurang insåg vi att det kan vara bra att ha en plan B – så vi plockade med oss nappen. Just in case. Det betyder ju inte att man MÅSTE använda den. Men det är klart att han följde sin rutin. Ciao ciao-pizzan hade knappt lämnat ugnen innan det var dags. Så vi tittade på varann i en halv sekund, nickade i samförstånd och så åkte nappen in. Och jäklar vad nöjd han blev. Kärlek vid första ögonkastet kan man väl säga.

Så sorry barnmorske-Åsa, men nu har vi bestämt att nappen får användas vid liknande nödsituationer. Och japp. Middagen var kanon!