OS är i full gång och därför sitter jag just nu på jobbet och meckar webb-tv. Surt eftersom det på utsidan verkar vara årets schysstaste dag med strålande sol och gnistrand snö. Men jag hoppas på att få ge mig ut snart!

Slötittade lite på OS-invigningen med Petra & Zandra igår. Vilket spektakel! Jag blir lika förvånad varje gång. Visst är det imponerande när folk har övat in danser och rörelser som blir coola formationer, och häftiga fyrverkerier och ljusshower är ju alltid roligt. Men när det mesta blir luddig modern dans med människor i skumma kreationer och konstig mimik blir det tråkigt och jag tappar intresset. Framförallt – SHIT vad det måste kosta!
Roligast igår var iallafall Katarina Hultling som kommenterade för SVT. Bara superlativ och förvånade utspel -Nämen! OJ. OJ. OJ! Häpnadsväckande! WOW!